Het juiste adres voor uw vloerverwarming

Home-Heating

Welkom bij Home Heating uit Zeddam

Uw partner voor het aanleggen en installeren van vloerverwarming, vloerkoeling, infrarood verwarming, thermostaten en zoneregelingen. Home Heating helpt u graag bij het calculeren, ontwerpen, monteren en installeren van uw verwarmingssysteem. Wij bieden een breed en compleet assortiment verwarmingsproducten. U kunt altijd bij ons terecht voor een goed advies. Zowel voor, tijdens als na de oplevering van het project. Met het hele team zorgen we ervoor dat u altijd geniet van een heerlijk duurzaam verwarmd huis. Dat is onze passie!

Achterhoeks vakmanschap

Home Heating is gevestigd in het mooie Zeddam. Vanuit dit Achterhoekse plaatsje maken wij heel wat kilometers. Van Groningen tot Limburg, van het westen tot het vertrouwde oosten. Waar we ook gaan, we leveren altijd Achterhoeks vakmanschap:

  • Goed advies
  • Gedegen werkwijze
  • Altijd kwaliteit
  • Mooi eindresultaat
  • Oog voor duurzaamheid

Onze klant staat voorop

Home Heating is een klein bedrijf met jarenlange ervaring. We staan daardoor dicht bij onze klanten en luisteren naar  hun wensen. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en helpen u graag om uw energieverbruik zo efficiënt mogelijk te maken. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Onze lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Dat werkt is niet alleen voor ons prettig, maar ook voor u.

Neem contact op

Wilt u meer weten over Home Heating? We staan u graag te woord. Neem contact op via 06-31992084.

Bekijk onze projecten

We kunnen u natuurlijk wel vertellen wat wij zoal doen, maar we laten het eigenlijk veel liever zien. Met trots presenteren wij u een greep uit de projecten die door Home Heating zijn gerealiseerd.

Onze projecten kunt u bekijken op onze Facebook pagina